Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έδωσε μεγάλη μάχη αλλά λύγισε ο Στέφανος Ντούσκος - Έκτος στον τελικό του μονού σκιφ
NewsroomΟ Στέφανος Ντούσκος κυνήγησε το μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά λύγισε στο τέλος της κούρσας και έμεινε εκτός βάθρου!
Ο 27χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο τερμάτισε στην έκτη θέση του μονού σκιφ με χρόνο 7:02.05 μολονότι μέχρι τα 1.500 μέτρα ήταν μέσα στη μάχη των μεταλλίων. Στη συνέχεια όμως φάνηκε να μένει από δυνάμεις με αποτέλεσμα στα τελευταία μέτρα να βρεθεί από την τρίτη θέση στην έκτη.
Μπορεί βέβαια το μετάλλιο να μην ήρθε όμως και πάλι ο Ντούσκος έδειξε ότι βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο λαμβάνοντας μέρος στον τελικό του μονού σκιφ για δεύτερη σερί φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τρίτη συνολικά στην καριέρα του καθώς είχε λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με το ομαδικό των ελαφρών τετράκοπων σκιφ.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών