Αθλητισμός|13.04.2019 13:39

Αγγιγμα ψυχής: Τυφλό παιδί αναγνωρίζει το είδωλό του αγγίζοντάς το (vid)

Newsroom

Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχε ο Μεσούτ Οζίλ μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Αρσεναλ με τη Νάπολι για την προημιτελική φάση του Europa League. Κατά την αποχώρησή του από το Εμιρέιτς τον διεθνή Γερμανό μεσοεπιθετικό περίμενε ένας μικρός θαυμαστής του.

Ο οχτάχρονος Μάικι, που λόγω μιας σπάνιας ασθένειας έχει χάσει την όρασή του τα τελευταία χρόνια, είναι ένθερμος φίλος της Αρσεναλ και είχε όνειρο ζωής να συναντήσει από κοντά τα ποδοσφαιρικά του είδωλα και ιδίως τον Οζίλ, ο οποίος είναι ο αγαπημένος του παίκτης.

Στο συγκινητικό video που πόσταρε ο άσος της Αρσεναλ, ο μικρός δίχως να γνωρίζει ποιον έχει μπροστά του, αγγίζοντας το πρόσωπό του και πιάνοντας τα μαλλιά του, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για τον Οζίλ και χαμογελάει. 

«Χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον σπέσιαλ θαυμαστή μου, Μίκι. Εχασε την όρασή του λόγω μια σπάνιας ασθένειας στα μάτια, αλλά αυτό σίγουρα δεν τον εμποδίζει να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι θα συνεχίσεις να ακολουθείς τα όνειρά σου, μικρέ μου» έγραψε ο Οζίλ στο twitter.

T

ποδόσφαιροΑρσεναλΑγγλίαΜεσούτ Οζίλ