Αθλητισμός|13.04.2019 23:23

Premier League: Λυτρώθηκε με δύο πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην εξαιρετική Γουέστ Χαμ και χρειάστηκε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Πολ Πογκμπά για να νικήσει 2-1 και να γλιτώσει την γκέλα στο Ολντ Τράφορντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι άνοιξαν το σκορ στο 14' με το πέναλτι του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή αλλά τα Σφυριά ισοφάρισαν με τον Αντερσον στο 49'. Τελικά η λύση ήρθε για την ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόσλκιερ και πάλι από την άσπρη βούλα, ξανά με εκτελεστή τον Πογκμπά, οποίος στο 80' έγραψε το τελικό 2-1. Επί του παρόντος πάντως η Γιουνάιτεντ παραμένει εκτός Champions League καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Αντιθέτως, στην τρίτη θέση σκαρφάλωσε η Τότεναμ, καθώς επικράτησε εύκολα της ουραγού Χάντερσφιλντ (4-0) με ένα γκολ του Γουαϊνιάμα (24') και χατ τρικ του Λούκας Μόουρα (27', 87', 90'+).

Στα άλλα ματς της ημέρας η Μπόρνμουθ ισοπέδωσε (5-0) την Μπράιτον εκτός έδρας, η Μπέρνλι νίκησε 2-0 την Κάρντιφ, η Φούλαμ 2-0 την Εβερτον και η Σαουθάμπτον 3-1 τη Γουλβς, ενώ στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα την Παρασκευή η Νιούκαστλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ (0-1).

Το πρόγραμμα της Κυριακής (14/4) περιλαμβάνει το ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι (18.30), αλλά και το ματς Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα (15/4) με την αναμέτρηση Γουότφορντ - Αρσεναλ.

H βαθμολογία

Δείτε highlights από το Μαντσεστερ Γιουν. - Γουέστ Χαμ:

ΤότεναμΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΑγγλίαPremier Leagueποδόσφαιρο