Αθλητισμός|15.04.2019 12:42

Τηλεσχολιαστής προτίμησε το κοτόπουλο απ' την γκολάρα του Σαλάχ (vids)

Newsroom

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι που έληξε 2-0 υπέρ των Κόκκινων για την 34η αγωνιστική της Premier League. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο τέρμα που προκάλεσε ενθουσιασμό και εντυπωσίασε ακόμη κι όσους δεν είναι ένθερμοι υποστηρικτές της Λίβερπουλ.

Φαίνεται όμως ότι δεν τους εντυπωσίασε όλους. Διότι υπήρξε κάποιος ο οποίος προτίμησε μια μερίδα κοτόπουλο απ' το γκολ του Αιγύπτιου άσου της Λίβερπουλ. Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Star Sports στη βρετανική τηλεόραση, καλεσμένοι στο στούντιο ήταν οι παλαίμαχοι διεθνείς άσοι και νυν τηλεσχολιαστές Ιαν Ράιτ, Στιβ ΜακΜάναμαν και Σέι Γκίβεν.

Το φανταστικό γκολ του Σαλάχ:

Κι αν οι πρώτοι τρελάθηκαν απ' την χαρά τους και ξεσηκώθηκαν παρακολουθώντας την γκολάρα του Σαλάχ δεν συνέβη το ίδιο και με τον Γκίβεν, ο οποίος εκείνη την ώρα γευόταν ένα (προφανώς) καλομαγειρεμένο κοτόπουλο. Ο παλαίμαχος Ιρλανδός γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι και της Νιούκαστλ, την ώρα που είναι κυριολεκτικά με την μπουκιά στο στόμα συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να ρίχνει μια κλεφτή ματιά στο μόνιτορ και να επιστρέφει ατάραχος στο γεύμα του. Η γκριμάτσα του είναι όλα τα λεφτά...

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο:

Το twitter πήρε φωτιά καθώς το σκηνικό με τον Σέι Γκίβεν έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ. Λίγο αργότερα κι ο ίδιος έσπευσε να τρολάρει τον εαυτό του ανεβάζοντας το σχετικό video και σχολιάζοντας με το hashtag #hungryhorse (πεινασμένο άλογο): «Μάλλον ενδιαφερόμουν περισσότερο για το κοτόπουλο Μο Σαλάχ, παρά για τον πραγματικό Μο Σαλάχ».

T

viralΜοχάμεντ ΣαλάχPremier LeagueΑγγλίαποδόσφαιρο