Το... βασιλικό αίμα των Ομπράντοβιτς και Κριστιάνο! (pics)
Αλέξανδρος ΛοθάνοΕίναι οι απόλυτοι βασιλιάδες σε Ευρωλίγκα και Champions League αντίστοιχα. Και, ως τέτοιοι, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο τυγχάνουν… βασιλικών τιμών σε Τουρκία και Ιταλία.
Η Φενέρμπαχτσε, προαναγγέλλοντας την έναρξη των πλέι οφ και την πρώτη κόντρα με την Ζαλγκίρις Κάουνας στην Κωνσταντινούπολη (20:45), έντυσε βασιλιά τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, σε εντυπωσιακό μοντάζ με πρωταγωνιστή τον «Ζοτς» στο «Game of Thrones», το οποίο μπήκε πλέον στην όγδοη και τελευταία του σεζόν.
Ο «CR7», από την πλευρά του, καλείται να οδηγήσει την Γιουβέντους στην πρόκριση επί του Αγιαξ, στην ρεβάνς των προημιτελικών που θα λάβει χώρα στο Τορίνο (22:00). «Ο θρόνος μου δεν αγγίζεται» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», η οποία επίσης καταφεύγει σε παρόμοιο μοντάζ για τον βασιλιά του Champions League.
Με μια βόλτα στο Διαδίκτυο διαπιστώνεις ότι στο παρελθόν υπήρξαν και άλλοι σταρ του αθλητισμού που μπήκαν από το… παράθυρο στο «Game of Thrones»: Λιονέλ Μέσι, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Λιούις Χάμιλτον και πάει λέγοντας.
- Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιοι απείχαν από τη ψηφοφορία
- Χωρίς αίτηση το έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ - Πότε πληρώνεται
- Εξαφάνιση 43χρονης στο Ηράκλειο: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αρνητικά» - Τι λέει ο γιος της
- Πέθανε ο Στέφανος Ληναίος: Το ιστορικό θέατρο «Άλφα», το ΠΑΣΟΚ και ο μεγάλος έρωτας με την Έλλη Φωτίου