Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ - Υπέβαλε την παραίτησή του μετά από 4 χρόνια
NewsroomΟ Παναγιώτης Κονέ αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης υπέβαλε την παραίτησή του και αποχωρεί άμεσα από την ομάδα έπειτα από παρουσία τεσσάρων ετών.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Κονέ γνωστοποίησε στον σύλλογο μέσω email το απόγευμα της Πέμπτης (3/1) την απόφασή του. Μάλιστα, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αρχικά προσελήφθη ως τεχνικός διευθυντής τον Δεκέμβριο του 2020 και το καλοκαίρι του 2022 ανέλαβε τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου.
Η παραίτηση του Κονέ ήρθε σε συνέχεια της αποχώρησης του εξωδιοικητικού παράγοντα της ΑΕΚ Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος προ ημερών έφυγε από τους Κιτρινόμαυρους.
Σημειωτέον ότι ο νέο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, βρέθηκε στα Σπάτα την Πέμπτη (3/10) και είπε στους παίκτες πως δεν θα πρέπει να επηρεάζεται κανείς από τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν στο κλαμπ...
- Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
- Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
- Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
- Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα