Αθλητισμός|17.04.2019 11:36

Παναθηναϊκός: 7+2 στην έξοδο!

Κώστας Γουλής

Αµέσως µετά την ολοκλήρωση (και) των δύο τελευταίων αγώνων της Super League κόντρα σε Ατρόµητο και Παναιτωλικό, ο Γιώργος Δώνης θα παραδώσει αναλυτική έκθεση στον Νίκο Νταµπίζα, µε την αξιολόγησή του για κάθε παίκτη του Παναθηναϊκού, προκειµένου εν συνεχεία να παρθούν από κοινού οι τελικές αποφάσεις για τη διαµόρφωση του «πράσινου» ρόστερ.

Τα δεδοµένα εντούτοις, ως προς τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν, είναι ήδη λίγο-πολύ ξεκάθαρα στο µυαλό της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, και για ένα συγκεκριµένο γκρουπ παικτών δύσκολα θα υπάρξουν... ανατροπές στις δύο εβδοµάδες που ακολουθούν. Σε αυτήν την κατηγορία πέραν των Μουνιέ, Κουλιµπαλί, Κάτσε, Τζανδάρη, Οικονόµου -για τους οποίους δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει σε µεγάλο βαθµό πως δεν θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό- προς την... έξοδο οδεύουν ακόµη οι Βέργος, Σιφναίος (για τον πρώτο θα γίνει προσπάθεια να δοθεί δανεικός), ενώ σε «δύσκολη» θέση βρίσκονται επίσης οι Παντελάκης, Αλτµαν.

Ο πρώτος διότι έδειξε συγκεκριµένο αγωνιστικό «ταβάνι» στα παιχνίδια που έπαιξε (αν και θα πάρει µια τελευταία ευκαιρία στο µατς µε τον Παναιτωλικό) και ο Ισραηλινός διότι κουβαλάει ένα αρκετά «βαρύ» -για τα δεδοµένα της οµάδας- συµβόλαιο, ύψους 240.000€, το οποίο δεν έχει δικαιολογήσει.

«Ελαφρυντικό»

Εχει βεβαίως «ελαφρυντικό» το γεγονός πως προέρχεται από 10µηνη αποχή λόγω ρήξης χιαστού, όµως από την Κυριακή «επιβάρυνε» τη θέση του και εκνεύρισε τους Νταµπίζα-∆ώνη, διότι δεν ενηµέρωσε το ιατρικό τιµ πριν από το παιχνίδι µε τον ΟΦΗ πως ένιωθε ενοχλήσεις στον τένοντα του γονάτου. Με αποτέλεσµα να «κλατάρει» στο µατς και να γίνει αλλαγή µόλις στο 27ο λεπτό! Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ηµέρας ο Παναθηναϊκός διέψευσε το ρεπορτάζ για το ταξίδι του Μπουζούκη στην Μπολόνια, προκειµένου να επισκεφθεί ειδικό κέντρο για το πρόβληµα που αντιµετωπίζει στους κοιλιακούς.

Οι πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», ωστόσο, επιµένουν πως ο 21χρονος άσος (που απουσίασε από τη δευτεριάτικη προπόνηση) ταξίδεψε στην ιταλική πόλη νωρίς το πρωί της Δευτέρας, µαζί µάλιστα µε τον πατέρα του. Από εκεί και πέρα, λίγο µετά το Πάσχα θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί εντέλει να υποβληθεί σε χειρουργική επέµβαση αποκατάστασης του προβλήµατος στους κοιλιακούς µε ειδικό πλέγµα ή θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο συνολικός χρόνος απουσίας του Μπουζούκη από τη «δράση» υπολογίζεται σε τουλάχιστον δύο µήνες και ο στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιµος οριακά µε την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιµασίας

Νίκος ΝταμπίζαςΠαναθηναϊκός