Αθλητισμός|26.10.2024 10:27
Halloween: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε σε συνέντευξή Τύπου με… στολή «κύριος Πατάτας»
NewsroomΣε κλίμα Halloween είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τους Μπουλς με στολή «κύριος Πατάτας».
Στο κλίμα του Halloween ο Αντετοκούνμπο
Ο «Greek Freak» ήταν απολαυστικός στην αναμέτρηση με την ομάδα του Σικάγο, ωστόσο δεν κατάφερε να συνδυάσει την εμφάνισή του με νίκη των «ελαφιών». Πάντως, δεν φαίνεται να πτοήθηκε και μετά το τέλος του αγώνα φόρεσε στολή «κύριος Πατάτας» και πήγε στη συνέντευξη Τύπου.
«Πρέπει πρώτα να είσαι πατέρας και μετά μπασκετμπολίστας. Τη φόρεσα, παρότι χάσαμε, για να διασκεδάσω τα παιδιά μου», ανέφερε ο Γιάννης μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.
Διαβάστε ακόμη
- Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
- Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
- Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
- Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει