Αθλητισμός|19.04.2019 10:25

Παναθηναϊκός: Προς συµφωνία µε τον Κουρµπέλη

Κώστας Γουλής

Ο λόγος για τον Δηµήτρη Κουρµπέλη, που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα πάει πουθενά ούτε σε αυτήν τη µεταγραφική περίοδο. Αντίθετα, (προ)ετοιµάζεται να «δέσει» το µέλλον του µε το «τριφύλλι».

Οι πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» αναφέρουν πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει πάρει τις αποφάσεις του για την επόµενη σεζόν και θέλει να παραµείνει στην οµάδα, «αποκρούοντας» από το µυαλό του κάθε σκέψη «µετακόµισης» στο εξωτερικό – πόσω µάλλον από τη στιγµή που οι διερευνητικού χαρακτήρα προσεγγίσεις που έχουν καταφτάσει από εκτός συνόρων κλαµπ (2-2,5 εκατ. ευρώ), αφενός δεν ικανοποιούν τα «θέλω» των «πράσινων» (που τον κοστολογούν µίνιµουµ µε 4 εκατ. ευρώ, δεδοµένου ότι έχει 25% ποσοστό µεταπώλησης κι ο Αστέρας), αφετέρου δεν «καλύπτουν» αγωνιστικά ούτε τον 25χρονο άσο.

Οι ίδιες πηγές επισηµαίνουν πως υπήρξε νέα επικοινωνία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού µε τον «Κούρµπε» την τελευταία εβδοµάδα και επί της ουσίας οι δύο πλευρές έχουν µπει στη διαδικασία «προετοιµασίας» για το νέο συµβόλαιό του, µε την πρόταση του «τριφυλλιού» να αφορά επέκταση της συνεργασίας έως το 2022, µε απολαβές που θα αγγίζουν τα 350.000 ευρώ µε τα µπόνους. Η τελική κουβέντα θα γίνει αµέσως µετά τη λήξη του πρωταθλήµατος και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα... χέρια, αφού οι αξιώσεις του Κουρµπέλη δεν είναι πολύ µακριά απ’ αυτά που είναι σε θέση να του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Το «µήνυµα» Δώνη

Με τις γνωστές απουσίες (Μπουζούκης, Μαυροµµάτης, Αλτµαν, Βέργος, Αποστολάκης) συνεχίστηκε χθες η προετοιµασία των «πράσινων» για το κυριακάτικο µατς µε τον Απόλλωνα στο Περιστέρι. Ο Γιώργος Δώνης -για πρώτη φορά από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιµασίας- επέλεξε να µη µιλήσει καθόλου στους παίκτες του τις ηµέρες που ακολούθησαν µετά την ήττα «ντροπή» από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Και δεν σκοπεύει να τους µιλήσει ούτε τα επόµενα δύο 24ωρα, αφενός για να στείλει προς όλους ένα σαφές «µήνυµα» της δυσαρέσκειάς του, αφετέρου για να καταλάβουν οι παίκτες πως ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες.

Δημήτρης ΚουρμπέληςΓιώργος ΔώνηςΠαναθηναϊκός