Αθλητισμός|19.04.2019 16:58

ΑΕΚ: Ψάχνεται και για «εξάρι» στις μεταγραφές

Σταύρος Καζαντζόγλου

Οταν πριν από λίγους μήνες η ΑΕΚ ολοκλήρωνε την απόκτηση του Νέναντ Κρίστισιτς από τον Ερυθρό Αστέρα και παράλληλα επέστρεφε στην ομάδα ο Αντρέ Σιμόες, φαινόταν πως έκλεινε το κενό στη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο, ενόψει καλοκαιριού, στην «Ενωση» ψάχνονται έντονα για να βρουν έναν παίκτη που θα ενισχύσει την ΑΕΚ σε αυτήν τη θέση. Κατά προτίμηση, έναν κόφτη που θα διακρίνεται για τα σωματικά χαρακτηριστικά και τη δύναμη στο παιχνίδι του, ώστε να δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να επαναλάβουν λάθη του παρελθόντος. Ξέρουν, πως στη μεσαία γραμμή κρίνονται πολλά και θέλουν να τη θωρακίσουν. Ποντάρουν πολλά στον Κρίστισιτς και εκτιμούν, ότι τη νέα σεζόν θα είναι ο ηγέτης που έψαχναν καιρό. Πιστεύουν στη σταθερότητα του Σιμόες, προσδοκούν πολλά από τον Γαλανόπουλο, ενώ θα προστεθεί και ο φέρελπις Σαμπανάτζοβιτς.

Το ζήτημα αφορά την ενίσχυση με έναν ακόμα πρωτοκλασάτο παίκτη. Θα ήθελαν να είναι ψηλός, καθώς η ΑΕΚ υστερεί σε ύψος σε αυτές τις θέσεις. Κατά προτίμηση και δυνατός, όπως επιτάσσουν οι ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Όλα δείχνουν πως ο Αλεφ (που είναι δανεικός) και ο Μοράν (που έχει δοθεί δανεικός) δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ, οπότε η πεντάδα των χαφ θα συμπληρωθεί με κάποιον που θα δίνει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων».

Αντρέ ΣιμόεςΑΕΚποδόσφαιροΝέναντ Κρίστισιτς