Εθνική Αγγλίας: Με οκτώ σημαντικές απουσίες στην Αθήνα - Ποιοι «κόπηκαν» από την αποστολή
NewsroomΧωρίς οκτώ ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων θεωρούνται βασικά στελέχη της, θα ταξιδέψει για την Αθήνα η εθνική Αγγλίας, ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (14/11) με την εθνική Ελλάδας στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι απουσίες της εθνικής Αγγλίας
Οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρντολντ, Μπουκάγιο Σάκα, Ντέκλαν Ράις, Φιλ Φόντεν, Τζακ Γκρίλις, Λιβί Κόλγουιλ, Κόουλ Πάλμερ και Άαρον Ράμσεϊ δεν θα είναι διαθέσιμοι για να αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην Αθήνα την Πέμπτη ή την Ιρλανδία στο «Wembley» τρεις ημέρες αργότερα.
Από εκεί και πέρα ο Μόργκαν Ρότζερς της Άστον Βίλα κλήθηκε εσπευσμένα μετά την... επιδημία τραυματισμών, λαμβάνοντας την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ανδρών των «τριών λιονταριών», ενώ ο Τζάροντ Μπόουεν και ο Τζάραντ Μπρανθγουέιτ μαζί με τους Τίνο Λιβραμέντο και Τζέιμς Τράφορντ ήταν τα νέα πρόσωπα στην 23μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Κάρσλεϊ, ο οποίος ετοιμάζεται για τις δύο τελευταίες «αποστολές» του στον πάγκο της Αγγλίας, πριν αναλάβει τα ηνία ο Τόμας Τούχελ την 1η Ιανουαρίου.
Η Αγγλία είναι δεύτερη στον 2ο όμιλο της League B με 9 βαθμούς πίσω από την Ελλάδα που έχει 12 μετά από νίκες και στα τέσσερα παιχνίδια της.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών