Αναλαμβάνει την Εθνική Αγγλίας ο Τόμας Τούχελ!
Θα βρίσκεται στον πάγκο των Τριών Λιονταριών στο ματς με την Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται μια ανάσα απ' τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας. Ο Γερμανός προπονητής έχει προχωρημένες επαφές με την Ομοσπονδία της Αγγλίας και κατά πάσα πιθανότατα θα έχει στα χέρια του τα ηνία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ για το Nations League.
Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος φέτος βρέθηκε στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει την πιο σημαντική προπονητική θέση στο Νησί και έναν απ' τους πιο δύσκολους πάγκους στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τους Times ο 51χρονος προπονητής τα βρήκε σε όλα με την Eθνική Αγγλίας και θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός κόουτς των Τριών Λιονταριών με πρώτο στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ 2026.
Ο Τόμας Τούχελ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν, ενώ κατά το παρελθόν εργάστηκε σε Τσέλσι, Παρί, Ντόρτμουντ και Μάιντς. Έχει κατακτήσει το Champions League το 2021 με την Τσέλσι, έχει οδηγήσει την Παρί στον μοναδικό τελικό Champions League της ιστορίας της, ενώ έχει σηκώσει ένα πρωτάθλημα (Μπάγερν) κι ένα Κύπελλο (Ντόρτμουντ) Γερμανίας, δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο κι ένα Λιγκ Καπ Γαλλίας. Ακόμα έχει ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




