Αθλητισμός|20.04.2019 19:09

Basket League: Η δράση της 25ης αγωνιστικής

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Η Κύμη πήρε στην Χαλκίδα μεγάλη νίκη από το Λαύριο με σκορ 89-88 και έτσι, με το Λαύριο να έχει... υπόλοιπο 31 δευτερολέπτων με τον Κολοσσό που θα παιχτούν την Μ. Τετάρτη, με επαναφορά τν Ροδιτών και το σκορ 71-69 για το Λαύριο, η Κύμη ελπίζει σε παραμονή και το Λαύριο αγωνιά.

Το Ρέθυμνο ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του με το εντός έδρας 83-73 επί του Περιστερίου, με τον Στιβ Μπαρτ με 28 πόντους να είναι και πάλι ο ηγέτης του.

Ο Ολυμπιακός παρότι πήγε στο ΟΑΚΑ με εννέα επαγγελματίες και δύο έφηβους, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚ με 76-67 και υποχρέωσε την ΑΕΚ μόλις στην δεύτερη εντός έδρας ήττα της. 

Ο Ολυμπιακός είχε πρώτο σκόρ τον Μιλουτίνοφ με 14 πόντους, ενώ Βεζένκοφ και Λεντέι πρόσθεσαν από 13.

Στην Θεσσαλονίκη, ο υποβιβασμένος Κολοσσός έπαιξε για την αξιοπρέπειά του και πήρε νίκη γοήτρου από τον ΠΑΟΚ με σκορ 83-79, με τον δικέφαλο να παίζει χωρίς του Αμερικανούς Χάτσερ και Γκάρετ που έχουν οικονοικά αιτήματα.

Στην Λήμνο ο Ηφαιστος επέστρεψε στις επιτυχίες, με το 74-63 επί του Αρη με τον Φρεϊμάνις να οδηγεί στη νίκη με 23 πόντους και τους νησιώτες να ετοιμάζονται για τα Playoffs.

Στην Πάτρα ο Προμηθέας έκανε το ξέσπασμα που αναζητούσε με αντίπαλο τον ελλιπή Πανιώνιο, τον οποίο συνέτυριψε με 104-67, με πρώτο σκόρερ τον Μπράουν με 29 πόντους.

Basket Leagueμπάσκετ