Basket League: Η δράση της 25ης αγωνιστικής
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΗ Κύμη πήρε στην Χαλκίδα μεγάλη νίκη από το Λαύριο με σκορ 89-88 και έτσι, με το Λαύριο να έχει... υπόλοιπο 31 δευτερολέπτων με τον Κολοσσό που θα παιχτούν την Μ. Τετάρτη, με επαναφορά τν Ροδιτών και το σκορ 71-69 για το Λαύριο, η Κύμη ελπίζει σε παραμονή και το Λαύριο αγωνιά.
Το Ρέθυμνο ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του με το εντός έδρας 83-73 επί του Περιστερίου, με τον Στιβ Μπαρτ με 28 πόντους να είναι και πάλι ο ηγέτης του.
Ο Ολυμπιακός παρότι πήγε στο ΟΑΚΑ με εννέα επαγγελματίες και δύο έφηβους, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚ με 76-67 και υποχρέωσε την ΑΕΚ μόλις στην δεύτερη εντός έδρας ήττα της.
Ο Ολυμπιακός είχε πρώτο σκόρ τον Μιλουτίνοφ με 14 πόντους, ενώ Βεζένκοφ και Λεντέι πρόσθεσαν από 13.
Στην Θεσσαλονίκη, ο υποβιβασμένος Κολοσσός έπαιξε για την αξιοπρέπειά του και πήρε νίκη γοήτρου από τον ΠΑΟΚ με σκορ 83-79, με τον δικέφαλο να παίζει χωρίς του Αμερικανούς Χάτσερ και Γκάρετ που έχουν οικονοικά αιτήματα.
Στην Λήμνο ο Ηφαιστος επέστρεψε στις επιτυχίες, με το 74-63 επί του Αρη με τον Φρεϊμάνις να οδηγεί στη νίκη με 23 πόντους και τους νησιώτες να ετοιμάζονται για τα Playoffs.
Στην Πάτρα ο Προμηθέας έκανε το ξέσπασμα που αναζητούσε με αντίπαλο τον ελλιπή Πανιώνιο, τον οποίο συνέτυριψε με 104-67, με πρώτο σκόρερ τον Μπράουν με 29 πόντους.
- Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
- Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
- Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
- Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία