Αθλητισμός|21.04.2019 23:49

LIVE εικόνα: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει - Η φιέστα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πανάξιος πρωταθλητής και η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα καλά της για να προϋπαντήσει την αρμάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που κατέκτησε τον τίτλο ύστερα από 34 χρόνια!

Οι Θεσσαλονικείς, όπως αναμενόταν, υπερκέρασαν εύκολα το εμπόδιο του υποβιβασμένου από την προηγούμενη αγωνιστική, Λεβαδειακού και γιόρτασαν με τους οπαδούς τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που είναι ο μεγάλος άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΛ, σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο, δικαιώνοντας τους Θεσσαλονικείς και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη για την υπομονή και την επιμονή τους στο στόχο και την επίτευξή αυτού, παρά τις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στο διάβα τους. Ακολούθως, η ομάδα θα κατευθυνθεί στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, στον Λευκό Πύργο, με το κέντρο της Θεσσαλονίκης να έχει ντυθεί στα ασπρόμαυρα για να υποδεχθεί τους θριαμβευτές.

Το ethnos.gr μέσω της εικόνας του Open TV θα καλύψει live τους πανηγυρισμούς. Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε το πάρτι που θα στηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Για live περιγραφή λεπτό προς λεπτό, δείτε στο SDNA.gr

Δείτε ΕΔΩ και το live από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Facebook

ΠΑΟΚΛευκός ΠύργοςΤούμπαοπαδοί