Αθλητισμός|22.04.2019 13:03

Τέτοια ντρίμπλα ΔΕΝ έχετε ξαναδεί! (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Η Βενεζουέλα βιώνει ένα μόνιμο κοινωνικό δράμα, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέρνει να βγάζει μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα. Τέτοιο, αναμφίβολα, είναι ο Γιάν Κάρλος Ουρτάδο.

Ο 19χρονος επιθετικός, ο οποίος μέσα στο 2019 έγινε διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας του, μετακόμισε το 2017 από την Ντεπορτίβο Τάτσιρα στην Χιμνάσια ι Εσγρίμα της Αργεντινής, με την οποία έχει ήδη προσφέρει μερικές ξεχωριστές στιγμές.

Αυτό, όμως, που έκανε στο εκτός έδρας 3-1 επί της Νιούελς Ολντ Μπόις, σε ματς για το Κύπελλο της Σούπερ Λίγκα, δεν το έχουμε ξαναδεί! Λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα, έκανε συνεχείς προσποιήσεις στον Στέφανο Καλεγκάρι, σήκωσε την μπάλα με το τακουνάκι και την πέρασε πάνω από τον αντίπαλό του ο οποίος, εμφανώς ενοχλημένος, τον αγκάλιασε για να μην τον αφήσει να περάσει.

Η ενέργεια του Ουρτάδο δεν εξόργισε μόνο τον «παθόντα» Αλέγκρι, αλλά και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι θεώρησαν την ντρίμπλα του νεαρού ποδοσφαιριστή ως έλλειψη σεβασμού προς τον συνάδελφο του.

Η απίθανη ντρίμπλα του Ουρτάδο

 

Η έμπνευση του Ουρτάδο, όπως είναι λογικό, έγινε γρήγορα viral στο Διαδίκτυο, με τους φιλάθλους να αναρωτιούνται αν ο Νεϊμάρ, εξπέρ σε τέτοιες… προκλητικές κινήσεις, είναι σε θέση να κάνει κάτι παρόμοιο. Μέχρι να το διαπιστώσουμε, πάντως, αξίζει να θυμηθούμε μερικά «χορευτικά» του Βραζιλιάνου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Γιάν ΟυρτάδοΒενεζουέλαποδόσφαιρο