Αθλητισμός|25.04.2019 10:01

Ο Ιγκουαΐν τα… σπάει ως Ελβις Πρίσλεϊ! (vids, pics)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Στην Αργεντινή δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό, εξαιτίας των μεγάλων ευκαιριών που έχασε με την εθνική ομάδα, σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου και Κόπα Αμέρικα. Γι’ αυτό και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αποφάσισε να αποχωρήσει πρόωρα από την «Αλμπισελέστε».

Οχι, βεβαίως, ότι ο «Πιπίτα» θα κάτσει να σκάσει. Παρ’ ότι δεν σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, ο Ιγκουαΐν απολαμβάνει την εμπειρία του στην Τσέλσι, όπου μάλιστα κλέβει την παράσταση εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Τρανή απόδειξη το πάρτι για τα 32α γενέθλια του Νταβίντ Λουίζ, στο οποίο όλοι οι καλεσμένοι πήγαν μεταμφιεσμένοι. Ο Ιγκουαΐν, λοιπόν, ντύθηκε Ελβις Πρίσλεϊ και έδωσε ρεσιτάλ που ενδεχομένως να ζήλευε και ο θρυλικός «Βασιλιάς της Ροκ»!

T

«Σε ευχαριστώ Νταβίντ Λουίζ για τα γενέθλιά σου. Η μουσική πιθανόν να μην είναι καλή. Μου αρέσει η βραζιλιάνικη μουσική, αλλά τώρα είναι ώρα για ρεγκετόν» είπε ο Ιγκουαΐν, ο οποίος μιμήθηκε με αρκετή επιτυχία την θρυλική κίνηση των γοφών του Ελβις, ενώ ερμήνευσε και μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του.

T

Ο Ιγκουαΐν ήταν ντυμένος Ελβις, ο Νταβίντ Λουίζ ινδιάνος, ο Ολιβιέ Ζιρού ντύθηκε κοτόπουλο (για την ακρίβεια, φόρεσε απλώς ένα καπέλο, ο Νγκολό Καντέ επέλεξε το κοστούμι του Μπάτμαν, ενώ ο Νέιθαν Ακέ, μαζί με την σύντροφό του, τίμησαν την σειρά «Game of Thrones», ντυμένοι ως Τζον Σνόου και Ντενέρις Ταργκάριεν αντίστοιχα. Στο πάρτι έδωσαν το παρών και πολλά μέλη της γυναικείας ομάδας των «Μπλε».

Ο «Πιπίτα» είχε την τιμητική του και στο ματς πρωταθλήματος με την Μπέρνλι όπου, παρ’ ότι αντέδρασε εμφανώς ενοχλημένος όταν αντικαταστάθηκε από τον Μαουρίτσιο Σάρι, έγινε viral στο γκολ που σημείωσε, όταν χάθηκε στο… ντεκολτέ μιας ενθουσιώδους φίλης της Τσέλσι.

παράξεναΓκονσάλο ΙγκουαΐνποδόσφαιροΤσέλσι