Αθλητισμός|26.04.2019 12:47

Παναθηναϊκός: «Παιχνίδι» με Διούδη από την Ισπανία

Κώστας Γουλής

Η εφετινή σεζόν είχε δύο «πρόσωπα» για τον Σωκράτη Διούδη. Ακριβώς σαν κι αυτή του Παναθηναϊκού. Εκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο (με highlights τις αποκρούσεις πέναλτι στα ματς με Άρη και Ατρόμητο), όμως στο δεύτερο μισό της χρονιάς, η αγωνιστική παρουσία του άρχισε να «φθίνει».

Παρόλα αυτά ο πορτιέρε του Παναθηναϊκού έχει τραβήξει το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων να υπάρξουν «εξελίξεις». Όπως είχε καταγραφεί προ διμήνου ρεπορταζιακά, η ομάδα που έχει ενδιαφερθεί πιο έντονα από κάθε άλλη για τον 26χρονο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού (που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του ’20) είναι η ισπανική Βαγιαδολίδ -17η στην εφετινή La Liga- η οποία μάλιστα έχει στείλει δύο φορές σκάουτ για να τον «τσεκάρουν» δια ζώσης.

Οι πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν πως η ισπανική ομάδα (στην οποία είναι πρόεδρος ο μεγάλος Βραζιλιάνος Ρονάλντο, το «φαινόμενο») είναι πολύ «ζεστή» για τον Σαλονικιό τερματοφύλακα κι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για να τον κάνει δικό της το προσεχές καλοκαίρι, προσφέροντας ένα χρηματικό ποσό στους «πράσινους».

Την ίδια στιγμή και στον Παναθηναϊκό δεν είναι αρνητικοί σε ενδεχόμενο πώλησης του 26χρονου πορτιέρε, αρκεί η όποια πρόταση προκύψει, να πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ. Δεν είναι τυχαίο δε, πως ανεξάρτητα απ’ την κίνηση και τη (δεδομένη) συμφωνία με τον 19χρονο γκολκίπερ Μάριο Σιαμπάνη (που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ), οι «πράσινοι» συνεχίζουν να «ψάχνονται» στην αγορά για τερματοφύλακα. Θέλοντας προφανώς να έχουν κάνει την προεργασία τους με κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό (και δη την Ισπανία) και να μην «τρέχουν», αν το ισπανικό ενδιαφέρον για τον Διούδη μετουσιωθεί εντέλει σε επίσημη πρόταση…

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΣωκράτης Διούδης