Αθλητισμός|26.04.2019 12:53

Τότεναμ: 150 εκατομμύρια ευρώ η τιμή πώλησης του Ερικσεν! (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Η ανέγερση του νέου, εντυπωσιακού της γηπέδου, στοίχισε στην Τότεναμ πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Και, προκειμένου να βγάλει μέρος της οικονομικής απώλειας, ο σύλλογος του Λονδίνου προτίθεται να ζητήσει τον ουρανό με τα’ άστρα για τους περιζήτητους ποδοσφαιριστές της.

Ο πρόεδρος Ντάνιελ Λίβι γνωρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Κρίστιαν Ερικσεν και, παρ’ ότι ο 27χρονος Δανός μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 (δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του), προτίθεται να ζητήσει από την «Βασίλισσα»… 150 εκατομμύρια ευρώ!

Η Ρεάλ έχει πολύ καλές σχέσεις με τα «Σπιρούνια», από τα οποία άλλωστε αγόρασε στο παρελθόν τους Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς, ενώ είχε αποκτήσει δανεικό και τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Ο πρώτος στόχος του Ζινεντίν Ζιντάν για την μεσαία γραμμή είναι ο Πολ Πογκμπά αλλά, σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η απόκτηση του Γάλλου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η εναλλακτική είναι ο Ερικσεν.

«Οταν δεν παίζει ο Ερικσεν, η ομάδα δεν είναι η ίδια. Στα αποδυτήρια πιστεύουμε ότι θα ανανεώσει» υποστήριξε ο αριστερός μπακ Ντάνι Ρόουζ για τον Δανό μέσο, έναν από τους ηγέτες της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, η οποία την Τρίτη (30/4, 22:00) υποδέχεται τον Αγιαξ, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

 

Κρίστιαν ΕρικσενΡεαλ ΜαδρίτηςΤότεναμποδόσφαιρο