Αθλητισμός|27.04.2019 01:56

Η Γουάντα Νάρα «κρατάει» τον Ικάρντι στην Ιντερ

Αλέξανδρος Λοθάνο

Πρόσφατα, η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε ότι έχει ήδη εγγράψει τα παιδιά της σε σχολεία του Μιλάνου και για την επόμενη σεζόν, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την παραμονή του Μάουρο Ικάρντι στην Ιντερ.

Η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι ο «Μαουρίτο» θέλει να μείνει στους «Νερατζούρι», αν και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει ο κατάλληλος κώδικας επικοινωνίας μεταξύ της Γουάντα και της διοίκησης της Ιντερ, για την επέκταση του συμβολαίου, το οποίο λήγει το 2021.

Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, έχουν στα υπόψη τους τον Ικάρντι, την ίδια ώρα που σενάρια θέλουν και την Γιουβέντους να είναι διατεθειμένη να δανείσει στην Ιντερ τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ώστε να πάρει τον Ικάρντι στο Τορίνο.

Αρκετοί φίλαθλοι της Ιντερ, παρά τα τερτίπια του Ικάρντι και της συζύγου του, επιθυμούν την παραμονή του ποδοσφαιριστή. Ενας εξ’ αυτών έστειλε μήνυμα σε φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram («Μη φύγεις Μάουροοοο») και η Γουάντα του απάντησε «Stai tranquilo», ήτοι «μείνε ήσυχος».

ποδόσφαιροΜάουρο ΙκάρντιΓουάντα ΝάραΙντερ