Αθλητισμός|02.03.2025 17:03
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας
NewsroomΣοβαρά επεισόδια έγιναν στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, μεταξύ οπαδών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, συναντήθηκαν σε πάρκινγκ στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθησε... χάος καθώς για αρκετά λεπτά το σημείο μετετράπη σε πεδίο μάχης. Κατά τη διάρκεια των άγριων συμπλοκών υπήρξαν και τραυματισμοί. Στο σημείο βρέθηκε αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Απούσα ωστόσο ήταν η αστυνομία όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες.
Κατά πληροφορίες, οι οπαδοί της ΑΕΚ έρχονταν στην Αθήνα για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ εκείνοι του ΠΑΟΚ για αγώνα του futsal.
Διαβάστε ακόμη
- «Φάμπρικα» έκδοσης οικοδομικών αδειών για ξενοδοχεία στη Μήλο - «Χτίζουν ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές»
- Οι influencers και οι παρουσιαστές ως ο νέος εχθρός της κυβέρνησης, η αλήθεια για τα εργατικά δυστυχήματα και ο «Σαμαρικός» που συμβουλεύει την Καρυστιανού
- Όπισθεν της κυβέρνησης για τo «μπλόκο» των φορτηγών στον Κηφισό - Τα μέτρα που εξετάζονται
- Ραγίζουν καρδιές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην Ελλάδα σήμερα οι επτά σοροί των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ