Αθλητισμός|28.04.2019 09:47

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Η ώρα της επιστροφής του Αρσέν Βενγκέρ στο ποδόσφαιρο πλησιάζει. Ο Αλσατός, ύστερα από 22 χρόνια παρουσίας στην Αρσεναλ, αποφάσισε να πάρει ένα… ρεπό μιας σεζόν, προκειμένου να ξεκουραστεί και να μελετήσει τις προτάσεις που αναμφίβολα έχει.

Μεταξύ άλλων, στην διάρκεια της σεζόν ο 69χρονος Βενγκέρ απέρριψε πρόταση της Φούλαμ, η οποία επέλεξε εντέλει τον Κλαούντιο Ρανιέρι και πλέον κάνει τα σχέδιά της για την συμμετοχή στην… Championship την επόμενη περίοδο.

Ο πρώην τεχνικός των «Κανονιέρηδων», παρ’ ότι πρόσφατα παραδέχθηκε ότι η υγεία του υπέφερε αρκετά αυτά τα 22 χρόνια, θέλει να ασχοληθεί εκ νέου με την μπάλα, χωρίς απαραίτητα να το κάνει από την άκρη του πάγκου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία συνεργάζεται άτυπα εδώ και καιρό, τον θέλει σε ένα σημαντικό πόστο, με τον Τόμας Τούχελ να παραμένει ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας.

Η Λιόν, από την πλευρά της, ονειρεύεται τον Βενγκέρ σε ρόλο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του νέου προπονητή (ο Μπρούνο Ζενεσιό έχει ανακοινώσει ότι φεύγει στο τέλος της σεζόν), αλλά να παίρνει αποφάσεις, αναφορικά και με τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Παρί Σεν ΖερμένΑρσέν ΒενγκέρΛιόνποδόσφαιρο