Αθλητισμός|28.04.2019 09:44

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ χτύπησε έναν φίλαθλο! (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Κάκιστη εικόνα έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Οχι, βεβαίως, επειδή έχασε το τρόπαιο, αφού συνολικά ήταν καλύτερη από την Ρεν και απώλεσε τον τίτλο στα πέναλτι.

Η πρωταθλήτρια απογοήτευσε με την συμπεριφορά των δύο μεγαλύτερων αστεριών της. Στο φινάλε της παράτασης, ο Κιλιάν Μπαπέ αποβλήθηκε για δολοφονικό τάκλιν στον Νταμιέν ντα Σίλβα, η οποία μπορεί να του στοιχίσει αποκλεισμό αρκετών αγώνων στο πρωτάθλημα.

Μια (πολύ πιθανή) τιμωρία που θα στοιχίσει επί της ουσίας στον νεαρό Γάλλο επιθετικό την διεκδίκηση του «Χρυσού Παπουτσιού» ως πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη, αφού με 30 γκολ, κυνηγάει τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα (34 γκολ).

 

Εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως, την παράσταση έκλεψε (αρνητικά) ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος, με μια ασίστ στον Ντάνι Αλβες και ένα εξαιρετικό γκολ, ήταν πολύ καλός στον τελικό.

Οταν, όμως, ανέβαινε προς τα επίσημα του «Σταντ ντε Φρανς» για να παραλάβει το μετάλλιο του φιναλίστ, «αρπάχτηκε» με έναν φίλαθλο, πιθανότατα της Ρεν. Αρχικά, έκανε πέρα το κινητό με το οποίο ο φίλαθλος τον τραβούσε και, στη συνέχεια, τον χτύπησε, δείχνοντας ότι δεν ξέρει να χάνει.

Παρί Σεν ΖερμένποδόσφαιροΚιλιάν ΜπαπέΝεϊμάρ