Αθλητισμός|13.03.2025 14:59
Ράντισα Ίλιτς: Βρέθηκε νεκρός στα 47 του χρόνια ο πρώην τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού και της Εθνικής Σερβίας
NewsroomΝεκρός βρέθηκε ο Ράντισα Ίλιτς, παλαίμαχος τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού και της Εθνικής Σερβίας. Ο Ίλιτς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Όπως μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο άλλοτε γκολκίπερ εντοπίστηκε νεκρός σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία καθώς αναφέρεται ότι πιθανότατα έπεσε απ' το μπαλκόνι.
Ο θάνατος του Ίλιτς έχει προκαλέσει σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Σερβίας, καθώς ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν όχι μόνο με την εθνική ομάδα της χώρας αλλά και με τις φανέλες της Παρτίζαν και της ΟΦΚ Βελιγραδίου.
Τη σεζόν 2008-08 είχε περάσει και από τα ελληνικά γήπεδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.
Διαβάστε ακόμη
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης