NBA: Το triple double του Γιάννη δεν έφτανε για τους Μπακς που ηττήθηκαν από τους Θάντερ
NewsroomΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός, όμως οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν βαριά ήττα από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 121-105
Ο Έλληνας σούπερ σταρ κατέγραψε ένα γεμάτο triple double, έχοντας 21 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής με 7/15 δίποντα και 7/12 βολές.
Οι Μπακς μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 26-24, όμως στη συνέχεια οι Θάντερ κυριάρχησαν και με επί μέρους 15-29, έκλεισαν το ημίχρονο στο +12 (41-53).
Οι Θάντερ συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στην τρίτη περίοδο αυξάνοντας το προβάδισμά τους στους 18 πόντους (74-92), με τα «Ελάφια» στην τέταρτη περίοδο να προσπαθούν για το comeback όμως ήταν... αργά.
Με αυτή τη νίκη οι Θάντερ βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 56-12, ρίχνοντας τους Μπακς στο 38-29, με τα «Ελάφια» να παραμένουν στην 4η θέση της ανατολικής περιφέρειας.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, που είχε 31 πόντους και 8 ασίστ.
- Φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό: Το γνώριμο φαινόμενο επέστρεψε - Τι το προκαλεί και πότε θα υποχωρήσει
- Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του
- Ιστορική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες που θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό
- Αγωνιά όλη η Γαλλία: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 11χρονης Lyhanna - Σε παιδί με τα ίδια ρούχα ανήκει σορός που εντοπίστηκε