Αθλητισμός|29.04.2019 22:12

Τζόσεφ Σουράλ: Η Αλάνιασπορ αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο παίκτη (pics, vids)

Newsroom

Συναισθηματικά έντονα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Αλάνιασπορ το απόγευμα της Δευτέρας (29/4). Οι συμπαίκτες, οι προπονητές και οι φίλοι του αδικοχαμένου Τσέχου ποδοσφαιριστή Τζόσεφ Σουράλ, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα γυρίζοντας με έξι παίκτες της Αλάνια από την Καισάρεια, τον αποχαιρέτησαν σε μια τελετή που έγινε στην έδρα της ομάδας.

Το φέρετρο με τη σωρό του Σουράλ, που ήταν τυλιγμένο με τη σημαία της Αλάνια, έφτασε νωρίς το απόγευμα και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση. Το παρών, εκ μέρους της τουρκικής κυβέρνησης έδωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Οι συμπαίκτες του Σουράλ ήταν συντετριμμένοι μεταξύ των οποίων και ο Ελληνας διεθνής αμυντικός Γιώργος Τζαβέλλας, ο Αργεντινός πρώην άσος του Παναθηναϊκού Λούκας Βιγιαφάνιες αλλά και ο Ντζάλμα Σάντος. Μάλιστα ο Ανγκολέζος πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ επέβαινε στο μοιραίο βαν, που βγήκε εκτός πορείας και ανετράπη προκαλώντας τον θάνατο του Σουράλ και τον τραυματισμό άλλων έξι παικτών της Αλάνια (συμπεριλαμβανομένου του Κάμπος), οι οποίοι είχαν επιλέξει να επιστρέψουν οδικώς στη βάση τους μετά το παιχνίδι με την Καϊσέρισπορ χωρίς να ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή.

Το μήνυμα του σοκαρισμένου Κάμπος

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός. Δεν έχω λόγια γι’ αυτό. Μόνο ο Θεός ξέρει πως είμαι ακόμα εδώ σήμερα. Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια σου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψε στο facebook ο Κάμπος.

 

Τραγική φιγούρα η σύζυγος

Τραγική φιγούρα η σύζυγος αλλά και η μεγάλη κόρη του 29χρονου ποδοσφαιριστή, που προ μηνών έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Η οικογένεια του Σουράλ, λίγο αργότερα συνόδευσε τη σορό στην Τσεχία, όπου θα ταφεί ο διεθνής επιθετικός.

Δείτε τα σχετικά video και τις εικόνες:

T
T
T

τροχαίοΤουρκίαΓιώργος ΤζαβέλλαςποδόσφαιροΤζόσεφ Σούραλ