Τεντόγλου: Το καλοκαίρι, όπου με βλέπετε, θα κάνω ρεκόρ αγώνων
NewsroomΟ Μίλτος Τεντόγλου άφησε υπόσχεση για πολλά ρεκόρ και φυσικά ένα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου στο Τόκιο, μιλώντας μετά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από την Κίνα.
Ο ίδιος μίλησε για τους λόγους και τις αιτίες που τον οδήγησαν στην 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κίνας, ενώ τόνισε τους στόχους που έχει θέσει για το επερχόμενο καλοκαίρι.
Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής ανέφερε: «Τουλάχιστον έδειξα μια μαχητικότητα. Το πάλεψα γιατί η σεζόν μου τα χάλια και ήμουν άρρωστος. Πριν το πρωτάθλημα έχασα το ευρωπαϊκό. Είχα και λάθος κάποια πράγματα τεχνικά. Τώρα δεν τα λέω, δεν χρειάζεται να τα πω αυτά. Στον ανοικτό (στίβο), δίνω πιο πολύ βάση. Ένα τσακ λίγο στεναχωρήθηκα γιατί θα μπορούσε να γίνει ωραίος αγώνας άμα πηδούσα και γω».
Για το αν είχε «μάτι» όπως είπε ο Καραλής: «Δεν είχα μάτι εγώ (γέλια), άρρωστος ήμουν. Το καλοκαίρι, όπου με βλέπετε, θα κάνω ρεκόρ αγώνων, ρεκόρ μίτινγκ, ρεκόρ δικό μου, καλύτερη επίδοση στον κόσμο και χρυσό στο παγκόσμιο».
- Συνέδριο ΝΔ: Διεργασίες για νέα Πολιτική Επιτροπή και νέο Γραμματέα - Τα μηνύματα ενότητας και τα «καρφιά»
- Νέα ανάφλεξη μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν; Μήνυμα Τραμπ για «ηρεμία πριν από την καταιγίδα»
- Ο διμέτωπος σχεδιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσκοπική εξίσωση της Κεντροαριστεράς
- Κώστας Μακεδόνας στο ethnos.gr: «Οι λέξεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να ανατριχιάζεις»