Αθλητισμός|30.03.2025 21:11
Σοκ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός 21χρονος παίκτης του Ατρόμητου Πειραιά - Κατέρρευσε στο γήπεδο
NewsroomΤην τελευταία του πνοή άφησε στη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ένας 21χρονος παίκτης του Ατρομήτου Πειραιά.
Ο Αλεξ Μπάνγκσε αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Ικαρο Καλλιθέας, για την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά.
Παρά την άμεση επέμβαση του γιατρού και τη χρήση του απινιδωτή που υπήρχε στο γήπεδο του Ρέντη, ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να επανέλθει και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.
Διαβάστε ακόμη
- Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
- Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
- Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας
- «Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά