Αθλητισμός|01.05.2019 15:33

Basket League: Περιμένει την Αδριατική λίγκα ο Ολυμπιακός

Newsroom

Η γενική συνέλευση της ABA League θα αποφασίσει σχετικά με το αίτημα του Ολυμπιακού να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Αδριατικής λίγκας. Η συνέλευση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαΐου. Αξίζει να αναφερθεί πως αρκετές ομάδες που παίζουν στην συγκεκριμένη λίγκα είναι αντίθετες με την προοπτική συμμετοχής συλλόγων από χώρες όπως η Ελλάδα. Αυτός ήταν κι ο λόγος για τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι επεδίωξαν και είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους ομάδων από την Αδριατική προκειμένου να πείσουν για την σοβαρότητα της κίνησης τους.

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το εξ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό που θα γίνει το Σάββατο ενώ ταυτόχρονα η διοίκηση φέρεται να έχει ξεκινήσει  τον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη χρονιά. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από την τύχη που θα έχει το αίτημα του Ολυμπιακού να παίξει στην Αδριατική λίγκα όπου δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός ως προς την επιλογή ξένων παικτών.  

Στο μεταξύ, σύμφωνα με  δημοσίευμα του «Valleyofthesuns.com», ο Μπλατ βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων προπονητών που εξετάζουν οι Φοίνιξ Σανς μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Ο Μπλατ είναι γνωστό πως μετά την εμπειρία που είχε με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς θα ήθελε κάποια στιγμή να δοκιμάσει ξανά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

μπάσκετΟλυμπιακόςBasket League