Αθλητισμός|04.04.2025 15:57
Κέντρικ Ναν: Η πρώτη ελληνική ομάδα που ήθελε να τον φέρει στη χώρα πριν ακόμα πάει στο NBA
NewsroomΟ Κέντρικ Ναν είναι ο πιο περιζήτητος παίκτης της Euroleague. Είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του θέλοντας τη 2η σερί Euroleague. Πάντως το 2018 η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική.
Ο Ναν είχε τελειώσει τη σταδιοδρομία του στο Όκλαντ και έψαχνε μια ευκαιρία στο ΝΒΑ. Το Λαύριο είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση του, όπως αποκάλυψε ο άλλοτε μάνατζερ, Τάσος Δελημπαλταδάκης που ανέβασε στο facebook τα ορισμένα μηνύματα από τη συνομιλία με τον Αμερικανό εκπρόσωπο που είχε ο Ναν, τον Ρίτσαρντ Γκρέι. Στην κουβέντα... έβαλε και τον Χρήστο Σερέλη.
Του προσέφεραν συμβόλαιο με 7χιλ. δολάρια τον χρόνο συν διαμονή, αυτοκίνητο, αεροπορικά εισιτήρια και γεύματα. Παράλληλα θα υπήρχε και NBA out στο συμβόλαιο. Βέβαια, η υπόθεση δεν προχώρησε.
Διαβάστε ακόμη
- «Καταστροφή ζήτησης»: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν θα μπορούσε να ισοπεδώσει την οικονομία των ΗΠΑ
- ΥΠΕΞ για Global Sumud Flotilla: Ζητήσαμε από το Ισραήλ να αποσύρει τα σκάφη του - Να υπάρχει σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου
- Γιατί δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τα φιλικά AI chatbots - Η μεγάλη «παγίδα» και τα SOS των επιστημόνων
- Η πιο περίεργη εκδίκηση: Τον απέλυσαν από φαστφουντάδικο και τους έκλεψε 80.000 δολάρια με ψεύτικες παραγγελίες