Πρωταθλητής και πάλι ο Ολυμπιακός στην Α1 γυναικών! Τέταρτος σερί τίτλος για τις Ερυθρόλευκες
NewsroomΟ Ολυμπιακός κατέκτησε για τέταρτη σερί φορά και ένατη την τελευταία δεκαετία το πρωτάθλημα στην Α1 μπάσκετ γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν στο Βύρωνα του Αθηναϊκού με 78-69 και πέτυχαν το 3-1 στη σειρά των τελικών των πλέι-οφ, εξασφαλίζοντας τον τίτλο και το νταμπλ, αφού είχε προηγηθεί και η κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Κορυφαία του Ολυμπιακού ήταν η Χέμπε με 22 πόντους, ενώ 14 πρόσθεσε η Τόμπιν, 11 η Ράτζα και 10 η Χριστινάκη. Από τον Αθηναϊκό ξεχώρισε η Σέπαρντ με 19 πόντους.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλτσίδου): Στούπα 8 (2), Σταμάτη 12, Σπάθαρου 6 (2), Μαρίνη, Βιντσιλαίου, Γεροστεργίου, Λούκα, Πάγκαλος 8 (2), Τζόουνς 2, Χολμς 14 (2), Σέπαρντ 19.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκλας): Χέμπε 22 (3), Ράτζα 11 (2), Πηλακούτα 4, Σπυριδοπούλου 3, Νικολοπούλου 5, Καρλάφτη 5, Λάμπερτ 2, Χριστινάκη 10, Κολλάτου 2, Τόμπιν 14.
- Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
- «Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη