Αθλητισμός|09.11.2018 14:38
Αρης: Η αλβανική ομοσπονδία δεν αφήνει τον Μαβράι να αγωνιστεί
Παναγιώτης ΓκαμπράνηςΗ Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με έγγραφο που απέστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, αλλά και στην ΕΠΟ, απαγορεύει την συμμετοχή του Μέρτζιμ Μάβραϊ (όπως έχει δικαίωμα να κάνει) στον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, επειδή την Παρασκευή αγωνίζεται η Εθνική Αλβανίας.
Αντίθετα δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Μιτζέν Μπάσα, επειδή είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να αγωνιστεί με την εθνική της χώρας του.
Ο Μάβραϊ επικοινώνησε με τον Πανούτσι και του ζήτησε να του επιτρέψει να αγωνιστεί με τον Αρη, καθώς πρόκειται για κομβικό παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του προπονητή, ωστόσο η πρώτη απάντηση ήταν αρνητική και όλα δείχνουν πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν θα παίξει τη Δευτέρα.
Διαβάστε ακόμη
- Μάχες με τις φλόγες για τρίτο 24ωρο: Εκκενώνονται χωριά στη Βοιωτία - Live ενημέρωση για όλα τα μέτωπα
- Χάος στη Θέουτα: 18 νεκροί από το κύμα μεταναστών από το Μαρόκο - Στρατός στα σύνορα και κόντρα Μαδρίτης-Ρώμης
- Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο για το νερό: Απόσυρση ζητούν 17 περιβαλλοντικές οργανώσεις
- Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρυλικός Ιταλός αμυντικός Φράνκο Μπαρέζι