Copa del Rey: Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να μην κατέβει στον τελικό Kυπέλλου με την Μπαρτσελόνα
NewsroomΣτα άκρα τραβάει το σχοινί η Ρεάλ Μαδρίτης που, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κατέβει στον τελικό Kυπέλλου απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (26/4, 23:00) στη Σεβίλλη.
Η Βασίλισσα που ζήτησε την αλλαγή του διαιτητή, αλλά και του VARίστα αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να ακυρώσει την προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου, αλλά και την προπόνηση που θα ακολουθούσε στο στάδιο Καρτούχα.
Παράλληλα, ενημέρωσε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θα παρευρεθεί στο καθιερωμένο προεδρικό γκαλά, ενώ εξετάζει σοβαρά και το ενδεχόμενο να μην κατέβει στον τελικό του Copa del Rey.
Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ήδη στην Σεβίλλη, ωστόσο κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αυτή, με την τελική απόφαση να βρίσκεται πια στα χέρια του Φλορεντίνο Πέρεθ.
- Δεύτερη νύχτα πύρινης κόλασης από τη φωτιά στο Ρέθυμνο - Αγωνία για το Φοινικόδασος του Πρέβελη
- Σάλος με τα γυαλιά του Γεωργιάδη που βιντεοσκοπούν - Η απάντησή του και η παρέμβαση ΠΑΣΟΚ
- «Δεν θα το έχει κανείς»: Ανατίναξε το πατρικό του επειδή πίστευε ότι τον είχαν αποκλείσει από τη διαθήκη
- Το βίντεο που έγινε viral: Τουρίστας παγώνει από τον φόβο όταν αρκούδα τον δαγκώνει στο πόδι