Αθλητισμός|03.05.2019 20:46

Αρης: Φινάλε σε γιορτινό κλίμα με Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Η σεζόν ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για τον Αρη, που επέστρεψε στην «Ιθάκη» μετά από περιπέτεια τεσσάρων χρόνων στα γήπεδα της Football League και της Γ΄Εθνικής και παράλληλα εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι άνθρωποι του Αρη ετοιμάζουν γιορτινό κλίμα και περιμένουν μαζική συμμετοχή από τον κόσμο για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές, τον Σάββα Παντελίδη και τους συνεργάτες του.

Παράλληλα η ΠΑΕ Αρης τύπωσε ένα συλλεκτικό t-shirt με το σλόγκαν «μαζί ανεβαίνουμε», με στόχο να κιτρινίσει το γήπεδο, ενώ θα υπάρχουν κιτρινόμαυρα μπαλόνια και χιλιάδες χαρτάκια. Το ματς με την Ξάνθη έχει και μία σημειολογία, καθώς από το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ξεκίνησε η αντεπίθεση του Αρη, που τον έφερε με άνεση στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Σάββας Παντελίδης: «Πάντα μπορείς να πας ψηλότερα»

Ο τεχνικός του Αρη θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν αρκετό χρόνο, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Λάρσον και Βαλεριάνος και ο τραυματίας Βέλεθ. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη έκανε τον απολογισμό της σεζόν:

«Μου αφήνει μία καλή αίσθηση η φετινή σεζόν. Παρά τα όσα περάσαμε, τα σκαμπανεβάσματα, αφού πετύχαμε τον τελικό στόχο και σχετικά άνετα, μου αφήνει μία καλή αίσθηση και μία καλή βάση για την επόμενη σεζόν. Πάντα μπορείς να πας ψηλότερα, στο τέλος βλέπεις τι έχεις κάνει, διαλέγεις τα σωστά, κοιτάς τα λάθη, αλλά πάντα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο στόχο από αυτό που έχεις πετύχει».

Για τις μεταγραφές, σχολίασε: «Εχουμε επικεντρωθεί στις θέσεις που θέλουμε, όχι σε κάποια πρόσωπα. Υπάρχουν προτάσεις τις οποίες πρώτα θα εξετάσει ο αθλητικός διευθυντής και μετά θα φτάσουν σε εμάς. Ασφαλώς θέλουμε την ομάδα να πηγαίνει καλά. Το τι και πως θα το εξετάσουμε μόλις τελειώσει η χρονιά».

Σε ερώτηση αν έχει θέσει τους στόχους για την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Εγώ ναι, αλλά δεν μπορώ να τους δημοσιοποιήσω, θα τα πούμε μόλις τελειώσει η χρονιά».

ΑρηςΣάββας ΠαντελίδηςSuper League 1ποδόσφαιρο