Αθλητισμός|05.12.2018 18:50

Super League: Πρώτο διπλό για την Λαμία με επική ανατροπή!

Newsroom

Ματσάρα έγινε στο AEL FC Arena ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Λαμία. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «βυσσινί», οι οποίοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο (30' Ντέλετιτς), ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσαν. Οι Φθιώτες ισοφάρισαν με το που βγήκαν οι δυο ομάδες από τα αποδυτήρια (48' Μπαράλες) κι εκμεταλλεύτηκαν την... τρικυμία στην οποία είχε περιέλθει η θεσσαλική ομάδα, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή (65' Επστάιν). 

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έμεινε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα (75' δεύτερη κίτρινη Βάντερσον), όμως οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να πιέσουν ορθολογικά και να φτάσουν έστω στην ισοφάριση, μειώνοντας τη ζημιά. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι άντεξαν ως το τέλος, πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» μακριά από τη Λαμία, χάρη στα δύο γκολ, δύο εκ των καλοκαιρινών μεταγραφικών αποκτημάτων κι ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αντίθετα, στον Κάμπο το κλίμα ήταν στραβό κι έγινε... θεόστραβο με τον Κούγια να συνεχίζει να έχει ανοιχτά μέτωπα με εξέδρα κι άλλους παράγοντες του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα, όλο αυτό να περνάει και στην ομάδα, που είναι εμφανές ότι είναι κάτι παραπάνω από ασταθής κι έξω από τα νερά της.

Στους έξι βαθμούς πλέον και οι δύο ομάδες, με την Λαμία να παίζει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και την ΑΕΛ να αγωνίζεται στην Λιβαδειά.

ΑΕΛSuper League 1ποδόσφαιροΛαμία