Αθλητισμός|05.05.2019 09:48

Αρης: Ο Γιώργος θα ξαναδεί την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο φίλαθλος του Αρη από την Κατερίνη που από τον Μάρτιο του 2016 έχει καθηλωθεί στο κρεβάτι έπειτα από ατύχημα που είχε εν ώρα εργασίας, θα επισκεφθεί ξανά το «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Γιώργο Γκουγκουλιά, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αρη, που κίνησε όλες τις διαδικασίες σε συνεργασία με την ΠΑΕ Αρης και τον Θόδωρο Καρυπίδη. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μετά από τέσσερα χρόνια θα έχουμε κοντά μας πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης τον φίλο μας Γιώργο Ιωαννίδη, που όλο αυτό το διάστημα δίνει τον δικό του αγώνα μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε σαν ντελιβεράς!

Εμείς από τη μεριά μας αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τον φέρουμε στο γήπεδο να δει τη αγαπημένη του ομάδα από κοντά και όχι πίσω από ένα τζάμι  τηλεόρασης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο μας Θοδωρή Καρυπίδη που συνετέλεσε σ’ αυτό το εγχείρημα γιατί απέδειξε ότι δεν είναι μόνο πετυχημένος σε ότι κάνει αλλά πάνω απ’όλα είναι άνθρωπος! Οποιος μπορεί να βοηθήσει τον φίλο μας Γιώργο να συνεχίσει τις θεραπείες του, θα έχουμε σε κάποια σημεία κουμπαράδες, ώστε να συνεισφέρουμε όλοι στον αγώνα που κάνει».

Αρηςποδόσφαιρο