Champions League: Πεδίο μάχης το Μόναχο - Επεισόδια οπαδών των Ίντερ και Παρί
NewsroomΜεγάλης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα στους δρόμους του Μονάχου, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στον μεγάλο τελικό του Champions League, μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ίντερ.
Τα επεισόδια έγιναν κατά τη μεταφορά των οπαδών προς την «Allianz Arena», όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με την «BILD» να αναφέρει ότι οι συγκρούσεις ξεκίνησαν σε βαγόνι του μετρό. Συγκεκριμένα, οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, προκαλώντας πανικό και στους υπόλοιπους επιβάτες.
Μάλιστα, σε δεύτερο σταθμό του μετρό Γάλλοι και Ιταλοί ξεκίνησαν να πετάνε πέτρες, με τον κίνδυνο να υπάρξουν τραυματισμοί απλών πολιτών να είναι μεγάλος.
Η αστυνομία του Μονάχου επενέβη και έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει το πλήθος και να επαναφέρει την τάξη.
- Ανατροπή με τον θάνατο της Ελένης Παπαδοπούλου: Συνελήφθη ο γιος της - Η μαρτυρία-«κλειδί»
- Ρεβεγιόν στα μπλόκα: Συνεχίζουν τον αγώνα οι αγρότες - Στήριξη από πολίτες, καταγγελίες για πιέσεις
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο παιδί από φωτιά στο σπίτι του - Στο νοσοκομείο το αδελφάκι του
- Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν στις ΗΠΑ την Κυριακή