• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥΜπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Αδύνατη η ιχνηλάτηση της γενεσιουργού αιτίας - Τι έδειξε το πόρισμαΌσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα2.403 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν: Απειλή Τραμπ για δράση - «Αναζητά πρόσχημα» λέει η Τεχεράνη
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   31.05.2025 15:56
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Παρί Σεν Ζερμέν - Ίντερ: Για τη δόξα και τον τίτλο του Champions League

Ο τελικός του Μονάχου θα αρχίσει στις 22.00

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
AP Photo
AP Photo

Η αυλαία της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ευρώπη πέφτει το βράδυ του Σαββάτου (31/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1/MEGA) στην κατάμεστη Allianz Arena του Μονάχου, με τον σπουδαίο τελικό του Champions League μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ. Δύο ομάδες με διαφορετική ιστορία και διαφορετική δυναμική, που αναζητούν την κορυφή της Ευρώπης και ταυτόχρονα τη λύτρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 30.05.2025 22:39 
«Πράσινος» ο πρώτος τελικός! Προβάδισμα τίτλου για τον Παναθηναϊκό που ήταν ανώτερος του Ολυμπιακού
Αθλητισμός | 31.05.2025 15:00
Κωπηλασία: Τρίτο διαδοχικό αργυρό μετάλλιο για Φίτσιου και Κοντού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Η Παρί Σεν Ζερμέν διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στην πρώτη της χρονιά χωρίς τον σούπερ σταρ Κιλιάν Μπαπέ. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έφτασε ως εδώ συνδυάζοντας την αστείρευτη ποιότητα της με τον ενθουσιασμό του ορμητικού συνόλου που έχει δημιουργήσει ο Ισπανός κόουτς.

Με ρεκόρ 9 νικών στα τελευταία 11 ματς στο Champions League και έναν ασύλληπτο Μπαρκολά που συμπληρώνει την επίθεση δίπλα στους Ντεμπελέ και Κβαρατσκέλια, οι Παριζιάνοι έχουν τη μεγάλη ευκαιρία γισ να σβήσουν μια για πάντα τη φράση «το άπιαστο τρόπαιο» από το λεξιλόγιό τους.

Απέναντί τους βρίσκεται η Ίντερ που κουβαλάει εμπειρία και πείσμα. Δύο χρόνια μετά τον χαμένο τελικό της Κωνσταντινούπολης, οι Νερατζούρι επιστρέφουν με στόχο την αποκατάσταση του γοήτρου τους, μετά την απώλεια του τίτλου στη Serie A την τελευταία αγωνιστική. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι ποντάρει στη σκληράδα της ομάδας του και στη θέληση που θα έχει για να μην αποτύχει ξανά στον τελικό του Champions League.

Με τα βλέμματα στραμμένα στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και τον Γιαν Ζόμερ, δύο τερματοφύλακες που μπορούν να γείρουν τη «ζυγαριά» με μια απόκρουση, το βράδυ του Μονάχου υπόσχεται να χαρίσει μια ακόμη σελίδα σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Στο γήπεδο που φιλοξένησε άλλον έναν τελικό με «γαλλοϊταλική» μονομαχία το 1993 (τότε είχε νικήσει η Μαρσέιγ τη Μίλαν με 1-0), η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να σπάσει την... αιώνια «κατάρα» της και η Ίντερ να επιστρέψει στον θρόνο που κάποτε κατέκτησε τρεις φορές με τελευταία το 2010.

Διαιτητής θα είναι ο Ρουμάνος Ίστβαν Κόβατς

  • Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Ζοά Νέβε, Νούνο Μέντες, Βιτίνια, Φαμπιάν Ρουίθ, Κβαρατσκέλια, Ντεμπελέ, Μπαρκολά.
  • Ίντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο, Λαουτάρο Μαρτίνες, Τουράμ.
Διαβάστε ακόμη

Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ

Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ

Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B

Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ιντερ
  • Champions League
  • Παρί Σεν Ζερμέν
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr