Αθλητισμός|05.05.2019 20:41

Αποθέωση για Τσιτσιπά: Η στιγμή της στέψης στο Εστορίλ (pics, vids)

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στο Εστορίλ όπου κατέκτησε τον τρίτο τίτλο της καριέρας του απέναντι στον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας γνώρισε την αποθέωση κατά τη διάρκεια της στέψης του από το ένθερμο κοινό της πορτογαλικής πόλης που ήταν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

«Ηταν πραγματικά κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Επαιξα απέναντι σε έναν από τους αγαπημένους μου παίκτες. Δεν το γνωρίζεις αυτό» είπε κοιτώντας τον Κουέβας και πρόσθεσε: «Πάντοτε θαύμαζα εσένα και τον Φέντερερ».

Παράλληλα, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας όλων των εποχών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Πορτογαλία και το κοινό που βρέθηκε στο τουρνουά του Εστορίλ: «Η Πορτογαλία είμαι μια δεύτερη εκδοχή της Ελλάδας. Νιώθω σαν το σπίτι μου παίζοντας εδώ. Το φαγητό είναι καταπληκτικό, οι άνθρωποι εξαιρετικοί και η θέα από το ξενοδοχείο που με φιλοξενούσατε τόσο εκπληκτική. Συνεχίστε αυτό που κάνετε».

Στο πλευρό του Στέφανου τούτη τη σημαντική μέρα βρέθηκε βεβαίως και η οικογένειά του. Aλλωστε ο πατέρας του, Αποστόλης Τσιτσιπάς, είναι και προπονητής του...

T

Ο Στέφανος πάντως θα πρέπει να κάνει... εξάσκηση στο άνοιγμα της σαμπάνιας διότι έγινε μούσκεμα...

T

Δείτε στιγμιότυπα από τη στέψη και την αποθέωση στον Τσιτσιπά

T
T
Στέφανος ΤσιτσιπάςΤένιςΕστορίλ