Αθλητισμός|09.05.2019 22:15

«Δεν αποσύρουμε την προσφυγή, υπάρχει ελπίδα» λέει ο Γ. Αγγελόπουλος

Newsroom

Αισιόδοξος για λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει στο ελληνικό μπάσκετ εμφανίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν αποσύρει την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Παράλληλα, διέψευσε την απόρριψη του αιτήματος για έλευση ξένων διαιτητών, ενώ δεν ξεκαθάρισε αν οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ.

«Οπως είδατε εμείς είμαστε εδώ μέχρι το τέλος. Δόθηκε μία λύση και θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι (σ.σ για τα πλέι οφ), αλλά έχει γίνει μία ομάδα εργασίας για να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα.Υπάρχει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει.

Δεν αποσύρουμε την προσφυγή. Έγινε ένα βήμα, συμφώνησαν σχεδόν όλες ομάδες, μετά από διαφωνίες. Συστάθηκε η ομάδα. Εχουν όλα σχέση με την απόφασή μας για τα πλέι οφ. Δεν μπορούμε να δικάσουμε, είναι νομικά θέματα αυτά και δεν ισχύει τίποτα. Δεν απορρίφθηκε θέμα για τους ξένους διαιτητές. Δεν είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ. Έχει άποψη ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζει ο κύριος Βασιλακόπουλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Basket LeagueΟλυμπιακόςΓιώργος ΑγγελόπουλοςΕΣΑΚΕμπάσκετ