Πέντε μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ διαχώρισαν τη θέση τους - «Συμπόρευση με την ΠΑΕ για τη Νέα Τούμπα»
Γιάννης ΣκόκαςΔύο επιπλέον μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ διαχώρισαν τη θέση τους από τον Ερασιτέχνη, ζητώντας συμπόρευση και κοινή σύνταξη του μνημονίου με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για την ανέγερση της Νέας Τούμπας από τον Ιβάν Σαββίδη.
Μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις των Ιωάννη Ελευθεριάδη, Διονύση Νικηφόρου και Δημήτρη Χασεκίδη, δύο νέα μέλη του ΔΣ, ο Τάσος Πετρίδης και ο Νίκος Παρασκευόπουλος, εξέφρασαν ξεκάθαρα τη θέση τους υπέρ της συνεργασίας με την ΠΑΕ και τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, ούτως ώστε να συνταχθεί από κοινού το μνημόνιο για τη Νέα Τούμπα.
Στη δήλωσή τους αναφέρουν:
Τα κάτωθι μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ προτείνουμε την άμεση συγκρότηση επιτροπής αποκλειστικά από μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μοναδικό σκοπό την από κοινού σύνταξη μνημονίου συνεργασίας σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Ευελπιστούμε ότι σε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών θα υπάρξει συμφωνία έτσι ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι στην ιστορική επέτειο των 100 χρόνων.
Ελευθεριάδης Ιωάννης (Γ Αντιπρόεδρος)
Νικηφόρος Διονύσης (μέλος ΔΣ)
Χασεκιδης Δημήτριος (μέλος ΔΣ, υπεύθυνος χειροσφαίρισης)
Πετρίδης Αναστάσιος (μέλος ΔΣ, έφορος υδατοσφαίρισης)
Παρασκευόπουλος Νικόλαος ( μέλος ΔΣ, έφορος κολύμβησης)
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα