Αθλητισμός|19.09.2025 16:11
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Αγχώθηκε αλλά πέρασε στον τελικό του ακοντισμού η Ελίνα Τζένγκο
NewsroomΗ Ελίνα Τζένγκο έστω και με άγχος κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ακοντισμού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Τόκιο.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε χαμηλά, συγκριτικά με τις επιδόσεις που είχε στη διάρκεια της σεζόν, όμως πέτυχε τον αρχικό στόχο της που ήταν η πρόκριση. Και τα κατάφερε με επίδοση 61,31μ. καταλαμβάνοντας την ενδέκατη θέση στη γενική κατάταξη.
Η ίδια μετά το τέλος του αγώνα της δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ικανοποιημένη για την πρόκριση και πρόσθεσε ότι ήταν ένας αγχωτικός προκριματικός κι ότι στον τελικό θα είναι πιο απευλεθερωμένη.
Διαβάστε ακόμη
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία