Αθλητισμός|13.05.2019 01:40

ΠΑΟΚ: Οι ατάκες των θριαμβευτών

Αντώνης Τσακαλέας

Για μια φουρνιά ποδοσφαιριστών, το φενό κύπελλο Ελλάδος ήταν ο τέταρτος τίτλος στο διάστημα παρουσία τους στον ΠΑΟΚ αριθμός ρεκόρ, καθώς μέχρι χθες, μόνο ο Κώστας Ιωσηφίδης είχε πετύχει κάτι τέτοιο. Σε αυτή τη φουρνιά συγκαταλέγονται οι Χοσέ Κρέσπο, Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοφ, που τοποθετήθηκαν με αφορμή το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Κρέσπο: «Ισως η ΑΕΚ να μη θέλει να παίξει ξανά μαζί μας σε τελικό»

Ο Ισπανός αμυντικός είπε: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πετύχαμε φέτος. Έχουμε μέταλλο νικητή, αυτό που θέλουμε τώρα είναι να γιορτάσουμε την επιτυχία μας. Μετά, θα μας απασχολήσει η νέα σεζόν .Νομίζω ότι η ΑΕΚ ίσως δε θα θέλει να παίξει ξανά απέναντι μας σε τελικό, αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα. Το αποδείξαμε σε τρεις τελικούς, σε αυτές τις τρεις χρονιές. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο και είμαστε σε πολύ καλή περίοδο»

Μάτος: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ»

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός τόνισε: «Το πρότζεκτ που υπήρχε ήταν η κατάκτηση του τίτλου, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τα παίρναμε όλα έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ περήφανος. Είναι μία ιστορική μέρα για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, σε όσους δούλεψαν στην ομάδα, στα γραφεία, στον πρόεδρο, σε όλους όσους αποτέλεσαν ένα μικρό κομμάτι όλου αυτού, αυτής της χαράς».

Σάχοφ:«Μέσα σε τρία χρόνια κατακτήσαμε τα πάντα»

Ο Ουκρανός μέσος ανέφερε: «Δεν θυμάμαι τίποτα από το παιχνίδι. Έκλαψα πολύ. Δεν ξέρω με τι συγκρίνεται αυτό το συναίσθημα αλλά είναι κάτι πολύ πολύ ξεχωριστό. Τρία χρόνια σε μια ομάδα, με στόχο το πρωτάθλημα, το Κύπελλο. Μια ομάδα με τα ίδια πρόσωπα.. Είναι αλήθεια κάτι που ξεχωριστό αυτό που ζήσαμε. Και με την Ντνίπρο έζησα πολλά αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις. Είναι διαφορετικές στιγμές στη ζωή του. Διαφορετικά τα όσα έζησα. Μέσα σε τρία χρόνια κατακτήσαμε τα πάντα. Είναι εκπληκτικό. Δεν το περίμενα όταν ήρθα αλλά ήξερα πως ο ΠΑΟΚ είχε φιλοδοξίες. Ξέραμε πως έπρεπε να δουλέψουμε, να συνεχίσουμε διαρκώς τη δουλειά μας...»

τελικός κυπέλλουποδόσφαιροΠΑΟΚ