Αθλητισμός|12.05.2019 20:27

ΠΑΟΚ: Το ατελείωτο πάρτι των νταμπλούχων σε ένα βίντεο του Open (vid)

Newsroom

Το σενάριο είχε happy end για τον ΠΑΟΚ. Ηταν το ιδανικό φινάλε σε μια ονειρεμένη σεζόν. Ιστορικό αήττητο πρωτάθλημα στη Superleague, ιστορική τρίτη σερί κατάκτηση του Κυπέλλου επί της ΑΕΚ και ιστορικό νταμπλ, το πρώτο και το πιο γλυκό από καταβολής ίδρυσης του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν στον τελικό του ΟΑΚΑ, αφού η κυριαρχία του ήταν αδιαμφισβήτητη στο πρωτάθλημα. Κι όμως, ήταν τόσο ανώτερος από κάθε αντίπαλό του, που παρά την επίτευξη του βασικού στόχου της σεζόν που δεν ήταν άλλος από τη Superleague, ο Δικέφαλος κυριάρχησε και στον σαββατιάτικο τελικό με αντίπαλο την Ενωση.

Και αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Γερμανό διαιτητή Φέλιξ Τσβάιερ άρχισε το πάρτι, το οποίο ήταν διαρκείας. Αρχικά το ξέσπασμα χαράς έγινε στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τους διοικούντες, και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, έστω και από τους λιγοστούς προσκεκλημένους οπαδούς. Το… γλέντι μεταφέρθηκε μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου την αποστολή της ομάδας περίμενε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης. Το αεροδρόμιο έγινε… Τούμπα με τους οπαδούς να αποθεώνουν την ομάδα και τον Σαββίδη, ο οποίος πήρε στα χέρια το Κύπελλο ακούγοντας τους φίλους τού Δικεφάλου να τραγουδούν το όνομά του.

Το πάρτι είχε και συνέχεια, τούτη τη φορά (κυριολεκτικά) στον αέρα, μέσα στο αεροπλάνο, όπου ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την… μπαγκέτα για να οργανώσει την εξέδρα και τα συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ. Ανάλογη εικόνα υπήρξε και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη αλλά κυρίως στον Λευκό Πύργο, όπου λίγο καιρό μετά το πάρτι του πρωταθλήματος έγινε και το repeat για το Κύπελλο.

Η νύχτα έγινε μέρα στη Θεσσαλονίκη από τα καπνογόνα και τα πυροτεχνήματα σε μια γιορτή που διήρκησε μέχρι τα ξημερώματα, καθώς το φινάλε της αποθέωσης των νταμπλούχων έγινε στο Makedonia Palace, όπου και εκεί περίμενε πλήθος κόσμου.

Δείτε το εκτενές ρεπορτάζ του OPEN:

ΠΑΟΚΚύπελλο Ελλάδαςτελικός κυπέλλουποδόσφαιρο