Champions League: Σόου Μπαπέ στο Αλμάτι και 5άρα της Ρεάλ επί της Καϊράτ!
NewsroomΗ Ρεάλ ταξίδεψε 8.000 χιλιόμετρα μακριά απ' τη Μαδρίτη, έφτασε μέχρι το μακρινό Αλμάτι (μόλις 300 χιλιόμετρα μακριά από την Κίνα) και πρόσφερε γκολ και θέαμα στους φίλους της Καϊράτ που γέμισαν ασφυκτικά την έδρα της ομάδας τους. Το γέμισαν και με το παραπάνω καθώς εκτιμάται ότι πέραν των 25.000 ανθρώπων που βρέθηκαν στις εξέδρες, άλλοι 5.000 βρέθηκαν περιμετρικά του γηπέδου!
H Βασίλισσα, παίζοντας στο ανατολικότερο άκρο της Ευρώπης όπου έχει γίνει ποτέ ματς του Champions League, διέλυσε με 5-0 την πρωτάρα στη League Phase Καϊράτ βγάζοντας αντίδραση μετά τη βαριά ήττα που υπέστη από την Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι ήταν καταιγιστικοί ιδίως στο β' ημίχρονο με τον Κιλιάν Μπαπέ να είναι ασταμάτητος σκοράροντας χατ-τρικ. Ο Μασταντουόνο κέρδισε πέναλτι στο 25' και ο Μπαπέ άνοιξε το σκορ. Ο Γάλλος σταρ έκανε πάρτι στην επανάληψη, αφού με τέρματα στο 52' και στο 73' διαμόρφωσε το 3-0 προτού γίνει το 5-0 με τον Καμαβινγκά στο 83' και τον Μπραΐμ Ντίαθ στις καθυστερήσεις.
Την ίδια ώρα, το καταπληκτικό γκολ του Χρήστου Τζόλη δεν ήταν αρκετό για την Κλαμπ Μπριζ, καθώς η Αταλάντα έκανε μία τρομερή ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο, επικρατώντας εν τέλει στο Μπέργκαμο με 2-1. Ο Τζόλης άνοιξε το σκορ στο 38' με ένα ασύλληπτο σουτ έξω απ' την περιοχή, όμως οι Ιταλοί γύρισαν το παιχνίδι με τα γκολ των Σάμαρτζιτς (74') και Πάσαλιτς (87').
- Άμεση Ανάλυση: Η δήλωση Μητσοτάκη αντικατοπτρίζει την αμηχανία μπροστά στο πραγματικό πολιτικό πρόβλημα
- Διεκόπη η δίκη για τα Τέμπη: Συνεχίζεται στις 27 Απριλίου - Αναμένεται υποστήριξη της κατηγορίας και από το Ελληνικό Δημόσιο
- Ποια Σελήνη; Αστροναύτης του Artemis έκανε διαστημικό ντους και προκάλεσε πανικό με το κορμί του!
- Αυτή είναι η ερώτηση που ξέρει να απαντήσει μόνο 1 στους 100 Έλληνες! Στέρησε 30.000 ευρώ από παίκτρια