Eurocup: Εξαιρετικό ξεκίνημα του Άρη με νίκη στη Βενετία
NewsroomΟ Άρης έκανε εξαιρετική πρεμιέρα στο Eurocup περνώντας νικηφόρα απ' την έδρα της Βενέτσια (81-85) με πρωταγωνιστή τον Μπράις Τζόουνς και τις πολύτιμες βοήθειες των Μπριν Φορμπς και Ρόνι Χάρελ.
Έχοντας στο πλευρό του δυναμική συμπαράσταση από τους φιλάθλους του, ο Άρης κατάφερε να... δραπετεύσει με τη νίκη από τη Βενετία, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά την τριάδα των Αμερικανών του, Τζόουνς, Φόρμπς και Χάρελ, οι οποίοι σκόραραν συνολικά 57 πόντους. Μπορεί ο Άρνολντας Κουλμπόκα να αποτελούσε μία βασική απουσία για τους Κίτρινους, όμως το σύνολο του Μπόγκνταν Καράιτσιτς έδειξε χαρακτήρα, άντεξε απέναντι στην πίεση της Βενέτσια και πανηγύρισε ένα διπλό, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια του ομίλου.
Ο Μπράις Τζόουνς ήταν ο... μαέστρος του Άρη με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Μπριν Φορμπς έδωσε 18 πόντους, αλλά έκανε και 5 λάθη, ο Ρόνι Χάρελ γέμισε την στατιστική του με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Στέλιος Πουλιανίτης με 10 πόντους 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Για τη Βενέτσια πρώτος σκόρερ με 14 πόντους ήταν ο Κάιλ Μπόουμαν, αλλά εντέλει και ο μοιραίος με τα δύο του τελευταία άστοχα σουτ, που θα μπορούσαν να δώσουν ακόμα και τη νίκη στην ομάδα του.
Την επόμενη αγωνιστική (2η) ο Άρης υποδέχεται τους Χάμπουργκ Τάουερς (8/10, 20:00).
- Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Είχαμε ενημερώσει την Εισαγγελία από το 2020»
- Υπόθεση Λίντσεϊ Κλάνσι: Πώς φτάσαμε στην «κακοδικία» για την τριπλή δολοφονία των παιδιών και τι γίνεται τώρα
- Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους
- Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και ανησυχούμε