• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»Κύπρος: Αρνούνται να εγκαταλείψουν το Ακρωτήρι οι κάτοικοι - «Έχουμε περάσει πόλεμο, αυτά δεν είναι τίποτα»Κολωνός: Για ενδοοικογενειακή βία και όχι για τον θάνατο της 31χρονης Νεκταρίας προφυλακίζεται ο σύντροφός τηςΧάος στον Λίβανο: Μαζική αποχώρηση κατοίκων από τη Βηρυτό μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ
δημοφιλές τώρα: «Δέχομαι τηλεφωνικές απειλές από την Πρεσβεία του Ιράν»: Η καταγγελία της Ρέας Πεϊμάνη
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   30.09.2025 23:15
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Euroleague: Άνετη πρεμιέρα του Παναθηναϊκού και νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ με 87-79

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Ο Παναθηναϊκός άρχισε ιδανικά την πορεία του στην Euroleague με νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι επικράτησαν 87-79 των Βαυαρών στην πρεμιέρα της διοργάνωσης έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Ναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 30.09.2025 22:45
Euroleague: Ιδανική πρεμιέρα για Ντουμπάι και Χάποελ Τελ Αβίβ!

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε την παραμονή της αναμέτρησης πως η ομάδα του βρίσκεται στο 40% σε ό,τι αφορά το επίπεδο ετοιμότητας. Kάτι που εν μέρει φάνηκε κατά διαστήματα στο glass floor του ανανεωμένου Telekom Center. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε το ανώτερο και γεμάτο «λύσεις» στο ροτέισιον Τριφύλλι (παρά τις απουσίες των Τζέντι Όσμαν και Ματίας Λεσόρ) να κάνει το 1-0 στη regular season.

Η επικράτηση του Παναθηναϊκού φέρει την υπογραφή του περυσινού MVP, Κέντρικ Ναν. Όπως και στα πρόσφατα φιλικά, ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε σε υψηλό τέμπο και δεν είχε αντίπαλο επιθετικά. Μάλιστα, αυτή τη φορά «ντύθηκε» και δημιουργός, ισοφάρισε το career-high του σε ασίστ στην Euroleague και έφτασε σε ένα double-double (21 πόντοι και 10 ασίστ).

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικός ήταν και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος (15 πόντοι με 4/7 σουτ και 5/6 βολές, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα), που έμοιαζε σαν να παίζει καιρό στην ομάδα και τη βοήθησε και στις δύο πλευρές του γηπέδου. «Κέρδος» για τον Αταμάν ο Ομέρ Γιούρτσεβεν με βάση την εικόνα του στην επίθεση (14 πόντοι με 4/5 δίποντα, 6/6 βολές και 5 ριμπάουντ), «κλειδί» ο Τζέριαν Γκραντ (10 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, καλή εικόνα αμυντικά). Θετικός για ένα ημίχρονο ήταν ο Ρισόν Χολμς (9π., 3ρ., 2ασ.), στα... ρηχά ο Τι Τζέι Σορτς (0/4 σουτ, 2 ασίστ, 1 λάθος), που είχε χάσει πολλές προπονήσεις λόγω της βαριάς ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γκόρντον Χέρμπερτ πήρε πολλά από το δίδυμο Ξαβιέ Ράταν - Μέις (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ) και Αϊζάια Μάικ (18 πόντοι), ενώ τον βοήθησε και ο πρώην «πράσινος», Ουένιεν Γκάμπριελ (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα). Όμως, η Μπάγερν σούταρε με κακά ποσοστά στο β' μέρος, δεν είχε λύσεις από τον πάγκο της και δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τους γηπεδούχους.

Για τη 2η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (3/10, 21:15). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Σορτς, Χολμς 9, Σλούκας 7 (1), Ρογκαβόπουλος 15 (2), Σαμοντούροβ 6, Γκραντ 10 (2), Ναν 21, Γκριγκόνις, Ερναγκόμεθ 3, Μήτογλου 2, Γιούρτσεβεν 14.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γκόρντον Χέρμπερτ): Ντα Σίλβα, Ρατάν-Μέις 18 (2), Γκιφάι 2), Κράτσερ, Τζέσαπ 9 (1), Λούτσιτς 3 (1), Ομπστ, Γιόβιτς 4, Μάικ 18 (2), Γκέιμπριελ 13, ΜακΚόρμακ 6, Μπάλντουιν 6 (2).

Διαβάστε ακόμη

Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»

Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»

Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν

Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Euroleague
  • Μπάγερν Μονάχου
  • Παναθηναϊκός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr