Αθλητισμός|14.05.2019 19:40

Βίντεο σοκ: Διαιτητής έπαθε καρδιακή προσβολή μέσα στον αγώνα και πέθανε (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Σοκαρισμένη είναι η αθλητική κοινότητα της Βραζιλίας από το θάνατο διαιτητή σε αγώνα φούτσαλ την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη ο αγώνας.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο ο άτυχος Ισίλντο Φαμπιάνο Μπιάνκι έτρεξε στην πλάγια γραμμή, στηρίχτηκε για λίγο στα γόνατα του και σωριάστηκε στο παρκέ.

Το συμβάν έγινε στην αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων του Sao Carlos και του Taubate στην πόλη του Σάο Πάολο.

Ο 44χρονος διαιτητής δέχτηκε αμέσως πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δε μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή και κατέληξε.

Η ομοσπονίδα φούτσαλ της Βραζιλίας (Futsal League PFL) εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένεια του διαιτητή: «Η LPF (Paulista Futsal League) εκφράζει βαθιά λύπη για το θάνατο του διαιτητή Isildo Fabiano Bianchi da Silva, 44 ετών, ο οποίος πέθανε δυστυχώς το βράδυ της Παρασκευής στις 22.00 (σ.σ.τοπική) κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Intelli και Taubaté στο Σάο Πάολο Κάρλος (SP) φάση του ποδοσφαίρου Paulista ", ανέφερε η ανακοίνωση και κατέληξε: «Όλες οι απαραίτητες ιατρικές διαδικασίες διεξήχθησαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ο διαιτητής δεν μπορούσε να αναβιώσει».

T

Βραζιλίαφούτσαλθάνατος διαιτητήΣπορ