Αθλητισμός|14.05.2019 19:09

ΠΑΟ: Το «αντίο» του Ρόμπερτς στη Νιούκαστλ και «η πόρτα που ανοίγει»

Κώστας Γουλής

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των εφετινών αγώνων της U23 της Νιούκαστλ, η οποία ηττήθηκε τη Δευτέρα (13/5) από τη Σαουθάμπτον με 2-1 στον τελικό πλέι-οφ ανόδου του πρωταθλήματος U23 της Premier League 2, ο -μεταγραφικός στόχος- του Παναθηναϊκού, Κάλουμ Ρόμπερτς, ανέβασε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους φίλους των «ανθρακωρύχων».

Ο 22χρονος winger, που μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου κι έχει ήδη ενημερωθεί πως δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του, ένιωσε την ανάγκη να πει το δικό του «αντίο» προς τον αγγλικό σύλλογο και τον κόσμο του, έπειτα από 11 χρόνια στα τμήματα υποδομής της Νιούκαστλ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται στη Νιούκαστλ για όλα όσα πέρασε στα χρόνια που έμεινα στο κλαμπ. Από την πρόοδό μου, μέσα από κάθε ηλικιακό γκρουπ του συλλόγου, μέχρι το να συμμετάσχω και να σκοράρω σε αγώνα της πρώτης ομάδας, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα κι έπαιξα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια γιατί με έκαναν τον ποδοσφαιριστή και τον άνθρωπο που είμαι σήμερα» έγραψε στο συγκινητικό του μήνυμα ο Ρόμπερτς, προτού αναφερθεί με… νόημα στο μέλλον του. «Όταν μία πόρτα κλείνει, πάντα ανοίγει μία άλλη και ανυπομονώ ήδη για το μέλλον. Σας ευχαριστώ κι πάλι και τις καλύτερες ευχές μου στη Νιούκαστλ».

Από κάτω από το ποστ που ανέβασε ο 22χρονος Αγγλος εξτρέμ, μαζί με μία πανηγυρική φωτό του με τη φανέλα των «ανθρακωρύχων» ακολούθησε… χαμός από μηνύματα φίλων του Παναθηναϊκού, που τον καλούσαν να υπογράψει στους «πράσινους» και να γίνει μέλος του «τριφυλλιού».

Η όλη διαδικασία πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεκινήσει την καθοριστική διαπραγμάτευση με την πλευρά του Ρόμπερτς και μέσα στις επόμενες 7-10 μέρες θα υπάρχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα μπορέσει να υπάρξει deal. Με τις πιθανότητες πάντως για να φορέσει τα «πράσινα» να είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά το τελευταίο δίμηνο, όταν και ξεκίνησε ο κύκλος των επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές…

ποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΝίκος ΝταμπίζαςΚάλουμ Ρόμπερτς