Νοκ άουτ ο Στέφανος Τσιτσιπάς απ' το Hellenic Championship ATP 250
NewsroomΟ Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Hellenic Championship ATP 250 που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στο διάστημα 1-8 Νοεμβρίου.
Ο 27χρονος τενίστας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη μέση και ως εκ τούτου αποφάσισε να βάλει τέλος στην εφετινή σεζόν δίχως να εμφανιστεί στο κορυφαίο ελληνικό τουρνουά.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε αποσύρει τη συμμετοχή του από τέσσερα τουρνουά μετά το Davis Cup (Πεκίνο, Σανγκάη, Βιέννη, Παρίσι) και αγωνίστηκε μόνο σε ένα ματς στο τουρνουά επίδειξης Six Kings Slam. Θα ολοκληρώσει τη σεζόν εκτός Top 30 και κινδυνεύει πλέον να μην είναι seeded στο Australian Open.
Δεν είναι ο μόνος που αν και είχε δηλώσει συμμετοχή θα απουσιάσει απ' το Hellenic Championship. Το ίδιο συνέβη και με τους Γιάκουμπ Μένσικ, Γίρι Λεχέτσκα και Ζοάο Φονσέκα.
Επί του παρόντος, παραμένει στη λίστα ο επικεφαλής Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε και εκείνος αρκετά σωματικά προβλήματα. Τη θέση του Τσιτσιπά στη διοργάνωση θα πάρει ο Σέρβος Λάσλο Τζέρε.
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
- Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
- Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
- Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών