Εξώδικο της ΑΕΚ στην ΕΠΟ για Λανουά: Ζητάει δήλωση ειλικρινούς μεταμέλειας
NewsroomΗ ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ για την υπόθεση του Στεφάν Λανουά και ζητάει δήλωση επανόρθωσης-αποκατάστασης της αλήθειας, αλλά και ειλικρινούς μεταμέλειας, εντός δέκα ημερών από την Ομοσπονδία.
Η Ένωση, με αφορμή την επίσημη τοποθέτηση - ενημέρωση της Ομοσπονδίας στα ΜΜΕ κατά την διάρκεια του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τον «προπηλακισμό» τον οποίο είχε καταγγείλει ο Στεφάν Λανουά -με την ΑΕΚ λίγες ημέρες μετά να απαλλάσεται κάνοντας λόγο κατά την απολογία της για εφεύρημα του προέδρου της ΚΕΔ- θέλει η τοποθέτηση αποκατάστασης από την πλευρά της ΕΠΟ, να αναρτηθεί σε όλα τα διαθέσιμα Μέσα, προκειμένου να προβληθεί.
Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως αν αυτό δεν γίνει από την ΕΠΟ, τότε θα υπάρξει κλιμάκωση των νομικών ενεργειών από πλευράς της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
- Σοκ στα καύσιμα: Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε για πρώτη φορά την αμόλυβδη
- Δίωξη για βαριά κακουργήματα στον Τσαγκαράκη: Η επώνυμη καταγγελία που τον «έκαψε» - Το βαρύ κατηγορητήριο
- Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου - Παρέμεινε ανίκητος ο Ντουπλάντις
- Axios: Ο Τραμπ κάνει ήδη παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για διπλωματική «διέξοδο» από τον πόλεμο με το Ιράν